Sajam turizma u Kragujevcu 2019

Признање за најуспешнију презентацију на Сајму туризма у Крагујевцу

Бисери Дунава и Ђердапа представили су се на најбољи могући начин на 11. Међународном сајму туризма у Крагујевцу и заједнички напори туристичких актера из приватног и јавног сектора из Пожаревца, Великог Градишта, Голупца, Мајданпека, Кладова, Неготина и Националног парка Ђердап у презентацији дестинације Доње Подунавље награђени су признањем.

Атракције ове дестинацији, рачунајући и природну и културну баштину, туристичка понуда, смештајни и угоститељски капацитети на модеран начин и уз коришћење нових идејних решења представљени су у штампаним вишејезичним материјалима, промотивном филму и на сајту Бисери Дунава и Ђердапа. Ресторани „Вила Јелена 012“ из Пожаревца и „Касина код Ајдука“, као и „Еском“ и Пивница “N&D” из Великог Градишта приказали су на Шумадија сајму део богате гастрономске понуде Доњег Подунавља током званичне презентације пројекта „Бисери Дунава и Ђердапа“ који је финансијски подржало Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

Према оцени стручног жирија, чинили су га представници Туристичке организације Србије, Шумадија сајма и Градске туристичке организације Крагујевац презентација „Бисера Дунава и Ђердапа“ издвојила се на овогодишњем сајму, стога је више него заслужено добила прву награду за најуспешнију презентацију на 11. Међународном сајму туризма и сеоског туризма одржаном од 22. до 24. новембра 2019. године у Крагујевцу.

Иначе, на овогодишњем сајму туризма у Крагујевцу представило се више од 100 националних, регионалних и локалних туристичких организација из Србије, Црне Горе, Републике Српске, Босне и Херцеговине, Словеније и по први пут из Мађарске.

Поделите ову вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Shopping Basket