Пријатељи пројекта

Поникванац Д.О.О.

Породична фирма Поникванац ДОО у Србији постоји од 2013. године. Увозимо сбеже воће и поврће из Грчке, где већ 20 година постоји наша фирма, која извози своје производе у земље ЕУ. Налазимо се на Пелопонезу и имамо сарадњу са најбољим произвођачима и платажама у Грчкој. Свеже воће и поврће доброг квалитета су гарант нашег дугогодишњег рада. 
У Србији снабдевамо велико број велепродаја, малопродаја и пијаца.

Адреса: Поникве бб, 12222 Поникве, Браничево

Телефон: 063/8844-705

Е-пошта: ponikvanac@gmail.com

Wisil M

У Стоматолошкој ординацији Wisil M на Новом Београду од 2007. године могу се добити све врсте стоматолошких услуга. Простор је ентеријерски и технолошки опремљен по најсавременијим захтевима и стандардима из стоматолошке праксе. Стручни тим и зуботехничка лабораторија израђују све врсте високо естетских и функционалних зубних надоканада. Wisil M у својој пракси употребљава врхунске материјале водећих дентал брендова, а као пратећу документацију, сваки пацијент добија „картицу“ са списком уграђених компоненти и материјала.

Адреса: Нехруова 44/4, 11070 Нови Београд

Телефони: 011/717-57-25 и 011/21-753-72

Е-пошта: info@wisilm.com

Веб сајт: www.wisilm.com

Др. Сремчевић

Стоматолошка ординација „Др.Сремчевић“ постоји од фебруара 93.године у Браничевском округу и то у Голупцу, потом у Кучеву и у Великом Градишту где је и данас седиште ординације. Велики број пацијената, дугогодишње клиничко искуство и знање, техничка опремљеност, говоре о гарантованом квалитету и дуготрајности стоматолошких радова и интервенција. Бавимо се поливалентном стоматолошком делатности као и СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИМ ОРАЛНО-ХИРУРШКИМ интервенцијама. Уз примену савремених поступака, технологије, материјала, готово све стоматолошке интервенције и дијагностика (поседујемо дигитални ортопан) се обављају у нашој ординацији, самостално, без консултаната других специјалности.

Адреса: Хајдук Вељкова 1, 12220 Велико Градиште

Телефони: 061/660-80-63 и 012/663-172

Е-пошта: sremceviczub@gmail.com

Веб сајт: www.sremcevic.com

ABS Commerce d.o.o.

ABS Commerce је први увозник и дистрибутер лајсни – профила и прибора за завршне радове у грађевинарству у Србији. Наш асортиман чине првокласне лајсне – профили и галантерија за купатило и они пружају фунционална и естетска решења за све проблеме који се јављају при завршној обради зидова, ивица степеништа, подних облога од различитог материјала укључујући и решавање разлика у нивоу. Правилним одабиром и постављањем профила и лајсни значајно можете оплеменити Ваш пословни простор, хотел, институцију, стан…. Иза нас се налази 27 година успешног пословања и велики број задовољних клијената. Будите и Ви један од њих.

Адреса: Вељка Дугошевића 2, 12220 Велико Градиште

Телефони: +381 65/29-29-030

Е-пошта: abscom@mts.rs

Веб сајт: https://abscommerce.rs

Агенција „ ДАСАЈА“

Агенција „ДАСАЈА“ се бави пружањем рачуноводствених услуга и пореским саветовањем за правна лица, предузетнике, удружења, буџетске кориснике и физичких лица, у складу са рачуноводственим и пореским прописима, израдом финансијских извештаја и свих пореских обрачуна. Агенција је породична фирма и основана је 1992. године, са седиштем у Великом Градишту где се и данас налази.

Адреса: Албанске споменице бр.2/19, 12220 Велико Градиште

Телефони: 063/34-77-78 и 012/710-33-11

Е-пошта: dkuzeljevic@yahoo.com

Shopping Basket